Ståle Kyllingstad
Ståle Kyllingstad

Storkontrakt for IKM Testing og Ståle Kyllingstad

Publisert

Rammeavtale med Statoil er på plass for det Rogaland-baserte selskapet IKM Testing. Avtalen sikrer arbeidsplasser over hele landet. 

Kan bli IKMs største avtale

Statoil har inngått en avtale om levering av tjenester fra det Rogaland-baserte selskapet IKM Testing. Konsernsjefen i IKM, Ståle Kyllingstad, håper på en verdi på mellom én og to milliarder kroner. Dermed kan avtalen bli IKMs største noen gang, skriver Sysla, som opplyser at avtalen omhandler arbeidsforberedelser og utførelse med personell og utstyr på 24 av Statoils offshore installasjoner og tre landanlegg.

Sikret fire års oppdrag

Sysla opplyser at tjenestene som utføres er leveranser av nitrogen, steaming, mekanisk og kjemisk rengjøring, maskinering, rørkutting, hydrojetting, lekkasjetetting samt boltetrekking. Kontrakten er på fire år med en opsjon på forlengelse i to ganger fire år, og nettstedet opplyser at den omfatter leveranse til og oppdrag på 24 av Statoils offshoreinstallasjoner og tre landanlegg.

Sikrer norske arbeidsplasser, men hindrer ikke nedbemanning

– Vi håper på en verdi på mellom én og to milliarder kroner, sier konsernsjef Ståle Kyllingstad i IKM Gruppen.

Både ved hovedkontoret på Sola i Rogaland og ved avdelingene i Bergen, Kristiansund og Hammerfest vil avtalen sikre eksisterende arbeidsplasser i en lang periode, ifølge konsernsjefen. Samtidig endres ikke situasjonen for de mellom 30 og 50 ansatte som selskapet tidligere i år varslet at må gå.

Powered by Labrador CMS