Oslo  20120105. Siri Lill Mannes leder samtale mellom Arvid Moss som er styreleder i Posten og Rune Bjerke som er konsernsjef i DNB ASA under NHOs årskonferanse på Operaen i Oslo torsdag.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Oslo 20120105. Siri Lill Mannes leder samtale mellom Arvid Moss som er styreleder i Posten og Rune Bjerke som er konsernsjef i DNB ASA under NHOs årskonferanse på Operaen i Oslo torsdag.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Hydro-topp tar over som NHO-president

Publisert

Arvid Moss er valgt til ny president i NHO og skal dermed lede organisasjonens styre.

59-åringen er konserndirektør i Hydro med ansvar for energi og forretningsutvikling. Han ble innstilt til toppvervet i NHO i mars og ble formelt valgt under NHOs generalforsamling tirsdag.

–Vi ser en verden i rask endring, et Norge i endring, vi ser bedrifter som endrer seg, og NHO likeså. Samtidig har vi de store strategiske utfordringene knyttet til klimautfordringene, det grønne skiftet og behovet for å skape mange nye arbeidsplasser i Norge de neste tiårene. Dette blir en spennende tid å gå inn i som NHO-president, og jeg ser fram til å være med på å bidra, sier Moss.

Han overtar etter Tore Ulstein, som har hatt vervet siden 2013. NHOs president velges for fire år og kan kun sitte i én periode.

(©NTB)