Bilde av Giuliana

Trommis søker band

Kommunikasjonsekspert søker jobb. Giulia Mantuano er kommunikasjonsekspert. I mer enn 10 år jobbet hun som Art Director for AB Comunicazioni, et kommunikasjonsbyrå i Milano. For et år bestemte hun seg for å flytte utenlands. Det var på tide å gjøre en endring i livet, forteller hun til enerWE.no. Samboeren min og jeg ønsket å utvide … Continued

Kommunikasjonsekspert søker jobb.

Giulia Mantuano er kommunikasjonsekspert. I mer enn 10 år jobbet hun som Art Director for AB Comunicazioni, et kommunikasjonsbyrå i Milano. For et år bestemte hun seg for å flytte utenlands.

Det var på tide å gjøre en endring i livet, forteller hun til enerWE.no. Samboeren min og jeg ønsket å utvide våre erfaringer internasjonalt.

Samboeren Alessandro ble tilbudt en interessant jobb i et anerkjent selskap innen risikostyring og kriseberedskap i Stavanger, og han flyttet i oktober i fjor. Et år etter flyttet også Giulia.

Jeg reiste heldigvis ikke alene på flyet. Jeg tok med min søte katt fra Italia, forteller hun og ler.

Giulia har et stort ønske om å finne en jobb kommunikasjonsindustrien slik at hun kan fortsette å arbeide i sitt fagfelt.

Jeg ønsker å finne et nytt team som jeg kan dele erfaringer med, forteller hun. Jeg tror jeg har noe å tilføre fra en annen kultur. Etter å ha jobbet i ti år i byrå, hvorav åtte år som frilanser, har jeg lært å være en sterk lagspiller og å være ansvarlig for hele arbeidsflyten.

Hun har lang erfaring reklamekampanje merkeidentitet, konseptdesign for utstillinger og arrangementer.

Utfordringer og ansvar skremmer meg ikke, forteller hun.

Jeg håper virkelig at jeg skal finne en spennende jobb i Rogaland. Men arbeidet er ikke alt.

Fritiden er dedikert til ulike aktiviteter og først og fremst til hennes to lidenskaper, nemlig musikk og Kung Fu. Kung Fu er en lidenskap hun deler med Alessandro. Når det er snakk om musikk, så er det trommer som gjelder.

Jeg skal få trommesettet mitt sendt hit fra Italia. Jeg håper jeg finner et band her i Stavanger som jeg kan spille sammen med, avslutter hun.

enerWE.no oppfordrer leserne til å ta kontakt med Giulia dersom

a) du har et band og mangler trommis, eller

b) du ønsker en dialog med henne for mulig jobbtilbud.

Hennes e-post er: giulia.mantuano@gmail.com