Strekk i RWE Dea

Nei, ikke streik, men strekk. RWE Dea har vært en del av det norske oljeeventyret i 40 år. Gjennom den tyske RWE gruppen og morselskapet RWE Dea, er RWE Dea Norge en del av et av Europas ledende energiselskap. I 2008 startet selskapet med jobbstrekk. Hver tirsdag og fredag samles mange av de ansatte til en kort … Continued

Nei, ikke streik, men strekk.

RWE Dea har vært en del av det norske oljeeventyret i 40 år. Gjennom den tyske RWE gruppen og morselskapet RWE Dea, er RWE Dea Norge en del av et av Europas ledende energiselskap.

I 2008 startet selskapet med jobbstrekk. Hver tirsdag og fredag samles mange av de ansatte til en kort trim.

Vi sitter mye med tekniske applikasjoner i det daglige arbeidet, og da er det greit å få strekke litt ut, forteller Erik Wulff-Pedersen, Advisor, Geological Modelling i RWE Dea Norge.

Inger Harnæs er HR & Office Administration Manager i selskapet. Hun forteller at jobbstrekken er bra, både fysisk og sosialt.

I tillegg til strekkingen og det sunne ved det, så treffer man kolleger, forteller hun. Det blir et felleskap, det blir litt småprat og man får le litt sammen. Det gir mange andre effekter enn kun det fysiske.

Mari-Ann Borge er Section Manager NCS West & Barents i RWE Dea Norge. De har ansvar for produksjonsoppfølging.

Det gir en anledning til å prate litt, samtidig som man får løst opp litt i muskler, forteller Mari-Ann Borge. Hos oss har det fungert veldig bra.

Jobbstrekken arrangeres av jobbstrekken.no.