Bilde av mennesker

Over 1000 fagbrev

Målet er 100 % dekning. For første gang i Bilfinger Industriers historie har bedriften over 1000 medarbeidere med fagbrev. Resultatene gleder HR Director Rune Erland. Vi har nå en fagbrevandel på 61,5 prosent. Vi har vært på samme nivå tidligere, men da var vi halve bemanningen, og det var mindre omfattende å oppnå en høy … Continued

Målet er 100 % dekning.

For første gang i Bilfinger Industriers historie har bedriften over 1000 medarbeidere med fagbrev. Resultatene gleder HR Director Rune Erland.

Vi har nå en fagbrevandel på 61,5 prosent. Vi har vært på samme nivå tidligere, men da var vi halve bemanningen, og det var mindre omfattende å oppnå en høy andel, sier en fornøyd Erland.

Bilfinger Industrier har en lang tradisjon for å følge opp fagbrev-kandidater.

Det er viktig som bedrift i å ha en høy fagbrev-andel, det gir våre ansatte selvtillit og trygghet. Fagbrevet åpner også dørene for videre utdanningsmuligheter, sier Erland.

Han legger til at fagbrev samlet sett bidrar til nødvendig kompetanse for å løse oppgaver og utfordringer på en sikker, trygg og kostnadseffektiv måte.

Forberedende forkurs

Denne sesongen var det 70 kandidater som tok forberedende forkurs til teoretisk eksamen i fagbrev. Bilfinger Academy tilbyr et omfattende undervisningsprogram i forkant av eksamen.

Vi ser av resultatene at de forbedrende aktivitetene fungerer. Vi tilbyr fire dager med gjennomgang av pensum og repetisjonsoppgaver, sier Erland.

Gode instruktører skal ha mye av æren for de gode resultatene.

Academys instruktører er folk fra vår egen bemanning, de har arbeidet i prosjekter og kjenner faget godt, både praktisk og teoretisk, sier Erland.

Han legger til at målet er selvfølgelig 100 prosent dekning på fagbrev, og han ser ikke bort fra at det er oppnåelig.