Bilde av studenter

ONS for studenter

Her møter de framtidige arbeidsgivere. I et intervju med enerWE.no forteller Camilla Brandt, Communications assistant i ONS Foundation at ONS ikke kun er for de som jobber i oljebransjen. ONS er også for studenter, forteller hun. Denne delen av arrangementet heter ONS Young. Målet med ONS Young er å skape en spennende møteplass for unge mennesker som kommer på … Continued

Her møter de framtidige arbeidsgivere.

I et intervju med enerWE.no forteller Camilla Brandt, Communications assistant i ONS Foundation at ONS ikke kun er for de som jobber i oljebransjen.

ONS er også for studenter, forteller hun. Denne delen av arrangementet heter ONS Young.

Målet med ONS Young er å skape en spennende møteplass for unge mennesker som kommer på ONS.

Vi inviterer ungdomsskoleelever, videregående elever, studenter og young professionals til ulike arrangementer som går over alle fire dagene i ONS-uken.

Tidligere har vi bare hatt program for de unge én av dagene, så i år har vi virkelig gjort en opptrapping i satsingen på de unge.

Camilla Brandt forteller at de forventer fulle saler på arrangementene for studentene.

Det har vært stor pågang hittil, og vi vet at flere vil melde seg på den siste uken.

Nytt av året er at også lærere, rådgivere og rektorer i ungdomskoler og videregående skoler blir invitert til et eget arrangement kalt Teachers’ Classroom.

Hensikten med dette arrangementet er å vise de ulike mulighetene bransjen har å by på. Vi håper dette vil gjøre det lettere for dem å veilede elever innen studieretninger som er relevante for bransjen.

Det er lagt tilrette for at studenter fra andre byer og land også kan delta.

Tilreisende studenter kan bo gratis hos studenter her i byen. Vi har laget en vertskapsordning for å gjøre det enklest og billigst mulig for studenter i andre byer å komme til ONS.

ONS kan bli starten på et langvarig forhold.

Veldig mange studenter har innsett at ONS er et viktig sted for å møte framtidige arbeidsgivere, og ikke minst for å få vite mer om hvilke karrieremuligheter som finnes innen energibransjen, avslutter hun.

Klikk her for flere artikler om ONS.