Siri Revelsby
HR, LR Consulting Inge Alme Foto: enerWE

Lederskifte i Lloyd’s

Siri Revelsby overtar lederstolen.

Siri Revelsby overtar som Senior Vice President i Lloyd’s Register Consulting etter Bjørn Inge Bakken som går over i en ny rolle i Lloyd’s Register Group.

Revelsby kommer fra stillingen som Vice President Operations og får nå totalansvaret for Lloyd’s Register Consulting som omfatter mer enn 450 ansatte i 16 land.

Lloyd’s Register Consulting er ledende innenfor sine områder og tilbyr konsulenttjenester innen risk management og engineering dynamics. Tjenestene leveres til en rekke sektorer; olje- og gass, energi, industri og transport.

Markedene våre er i stadig endring og kundene våre stiller strengere krav til tverrfaglig risikostyringskompetanse. Jeg ser frem til å lede denne virksomheten og vi har en klar målsetning om å videreutvikle vår lokale tjenestekapasitet basert på vår globale erfaring på tvers av industrier, sier Revelsby.

Siri Revelsby er utdannet fra NTNU og har lang fartstid i energibransjen, hun jobbet i Norsk Hydro ASA før hun kom til Lloyd’s Register Consulting i 2008.

Denne artikkelen er skrevet av Lloyd’s Register Consulting som er kunde av enerWE AS

Lloyd’s Register Consulting

Lloyd’s Register Consulting (LR Consulting) er konsulentenheten i Lloyd’s Register Group, som i mer enn 250 år har bidratt til å skape en sikrere verden. Gruppen har ca 9000 ansatte fordelt på 227 kontor i 80 land. I Norge har selskapet kontorer følgende steder: Kjeller, Sandvika, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sunndalsøra. LR Consulting bistår kunder med risikostyring samt gjennomfører tekniske og organisatoriske analyser for å forbedre sikkerhet og pålitelighet. Selskapene som tidligere het Scandpower og ODS er nå del av LR Consulting.