Her er Ulstein Design og Solutions’ nye toppleder

Fra adm dir i GE Oil & Gas Nordics til konsernledelsen i Ulstein Group. Eva Kristensen er ansatt som ny administrerende direktør i Ulstein Design og Solutions AS, det opplyser selskapet i en pressemelding. Rett inn i konsernledelsen Kristensen kommer fra stillingen som administrerande direktør i GE Oil & Gas Nordics, en stilling hun har hatt de … Continued

Fra adm dir i GE Oil & Gas Nordics til konsernledelsen i Ulstein Group.

Eva Kristensen er ansatt som ny administrerende direktør i Ulstein Design og Solutions AS, det opplyser selskapet i en pressemelding.

Rett inn i konsernledelsen

Kristensen kommer fra stillingen som administrerande direktør i GE Oil & Gas Nordics, en stilling hun har hatt de siste fem årene. Før dette var hun administrerande direktør for to bedrifter i Aker-systemet.

Eva Kristensen vil også gå inn i rolla som leder for forretningsområdet Design & Solutions, og hun skal inngå i konsernledelsen i Ulstein Group ASA.

Solid bakgrunn

Konsernsjef Gunvor Ulstein er glad for å få på plass en ny leder for et viktig område for konsernet.

– Kristensen har solid bakgrunn fra subsea-, boring-, olje- og gassnæringen. Vi ser fram til å starte samarbeidet og utvikle vår organisasjon videre saman med henne, sier Ulstein.

Kristensen er skipsingeniør fra NTNU. Hun tiltrer stillingen i januar 2016.