Trainingportal Axess
HR, Trainingportal Trude Bergum Stanger Foto: Mintra Trainingportal

Erfaringer i Axess

Bruker Trainignportal for evaluering.

Evalueringsmodulen ble nylig lansert på Trainingportal og Axess er et av selskapene som har tatt denne modulen i bruk. På Trainingportal Competence Days 29. og 30. april deltok Training responsible i Axess, Gulnaz Johansen, for å fortelle mer om deres erfaringer med Trainingportal, inkludert evalueringsmodulen.

Vi har utviklet kurs i Trainingportal for både våre egne ansatte og for innleid personell. Etter gjennomførte interne klasseromskurs får deltagerne en spørreundersøkelse, forteller Gulnaz Johansen.

I sitt foredrag fortalte Gulnaz Johansen om erfaringene så langt med kompetansemodulen i Trainingportal, og med utvikling av kurs. Axess har høye ambisjoner innenfor opplæring og kompetanse:

Vi ønsker å synliggjøre kompetanseplanen til alle ansatte, og utvikle e-læringskurs innen hver tjeneste, forteller Johansen.

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.