Docstream
HR Ole Kristian Rønningen

Docstream søker konsulenter

Har du lyst på ny jobb?

Docstream leverer publiseringsløsninger for flere aktører i olje- og energibransjen.

Krysspublisering

Docstreams publiseringsløsning DXP er løsningen for organisasjoner med behov for å publisere oppslagsverk, rapporter, teknisk dokumentasjon og andre store dokumenter på web, forteller Ole Kristian Rønningen, Daglig leder i Docstream.

Å publisere større dokumenter på web kan være både tidkrevende og utfordrende.

Mange velger å legge ut dokumentene i formatene PDF eller Word, noe som gir mangelfull søkbarhet, begrenset navigering, mangelfulle oppdateringer og som stort sett resulterer i at brukeren skriver ut dokumentet på papir, forteller han. Med DXP sikrer man rask tilgang til oppdatert informasjon på web.

Har du lyst til å jobbe i Docstream?
Docstream søker etter konsulenter.

Kanskje har du lyst til å være med å utvikle og levere tjenester og produkter slik at våre kunder kan skrive, håndtere og publisere dokumenter på web, spør Ole Kristian Rønningen.

Dersom du ønsker vite mer, så besøk gjerne docstream.no/jobb-hos-oss.

Denne artikkelen er skrevet av Docstream som er kunde av enerWE AS

Docstream

Docstream er spesialister innen publiseringsløsninger for store mengder dokumentasjon.
  • Vi er 10 konsulenter, utviklere og designere som leverer tjenester og produkter slik at våre kunder effektivt kan publisere teknisk dokumentasjon, rapporter, oppslagsverk og andre dokumenter på web.
  • Vårt publiseringsrammeverk, Docstream XML Publisher (DXP), er utviklet med bakgrunn i 15 års erfaring med publisering av store dokumentmengder på web. Dette kan vi!
  • Vi tilbyr løsninger for å skrive, konvertere, håndtere og arkivere dokumenter.  Våre tjenester er tilpasset alle som jobber med teknisk dokumentasjon, produktdokumentasjon, oppslagsverk, regelverk og rapporter.
  • Vår filosofi er forankret i strukturert dokumentasjon og automatiske publiseringsprosesser. Alle våre ansatte er eksperter i praktisk bruk av XML og tilhørende dokumentstandarder.

Spør oss om råd!

Annonse
Ads banner