Bilde fra møte
HR, Internasjonalt Redaksjonen Foto: @pkhamre

Danner ny allianse

Sammen rekrutterer de for over 70 mill.

Nytt, nordisk samarbeid styrker kunders arbeid med rekruttering og bemanning av kommersielle medarbeidere og ledere i Norden.

Bak NSRP står danske Sales Management ApS, svenske Swesale Rekrytering & Bemanning AB og norske B2B Salg AS. Gruppen har en samlet omsetning  på i drøyt 71 milloner kroner og 21 faste ansatte.

NSRP fokuserer på profiler innenfor salg, markedsføring og ledelse. Gruppens mangeårige erfaring, internasjonale rekkevidde og lokale ekspertise og nettverk, gjør den i stand til å identifisere, tiltrekke og velge ut markedets dyktigste, kommersielle  medarbeidere.

Hele poenget med NSRP er å kunne tilby våre tjenester i hele Norden. På denne måten kan vi enkelt og kundevennlig betjene nordiske avtaler, forteller Mona Hauge, daglig leder i B2B Salg AS, som er eksklusiv NSRP-partner i Norge.

Ved siden av rekrutterings- og bemanningstjenester, tilbyr NSRP salgsrådgivning, strukturert salgstrening og ledertrening, individuell salgs- og ledercoaching, employer branding, HR-rådgivning, samt karriererådgivning.

Partnerne i NSRP har til felles at de følger bransjeledende beste praksis rekrutteringsprosesser, har salg som fag og har ledere og medarbeidere med lang internasjonal erfaring innen salg, salgsledelse og salgsorientert toppledelse.

Stikkord: ,

Annonse
Ads banner