Bilde fra kontor

Aker Solutions i nye bygg

Satser 20 år frem i tid. Aker Solutions har inngått avtale om å leie nye kontorlokaler i Aberdeen. Avtalen har en varighet på 20 år, skriver selskapet i en pressemelding. Kontorbygget  er under utvikling og vil bestå av tre sammenhengende bygninger i Aberdeen International Business Park på Dyce Drive, den viktigste ruten mellom Aberdeen sentrum … Continued

Satser 20 år frem i tid.

Aker Solutions har inngått avtale om å leie nye kontorlokaler i Aberdeen. Avtalen har en varighet på 20 år, skriver selskapet i en pressemelding.

Kontorbygget  er under utvikling og vil bestå av tre sammenhengende bygninger i Aberdeen International Business Park på Dyce Drive, den viktigste ruten mellom Aberdeen sentrum og den internasjonale flyplassen.

Komplekset vil totalt ca 31.100 kvadratmeter med kontorer og tilhørende fasiliteter, inkludert et treningssenter med squashbaner, catering fasiliteter, en barnehage, medisinske fasiliteter og et auditorium. Aker Solutions forventer å kunne flytte inn i andre kvartal 2015.

Dette er en langsiktig investering for oss som viser vår forpliktelse til Aberdeen og våre kunder i området, sier David Currie, Aker Solutions regionsleder i Storbritannia.

De nye kontorene vil gi fasiliteter av høy kvalitet og gjøre oss i stand til å bringe de fleste av våre ansatte i Aberdeen sammen på ett sentralt sted.