Per-Tore Meiholm på plass i enerWE

Publisert

I dag begynte Per-Tore Meiholm (til venstre på bildet) som salgsdirektør i enerWE. Per-Tore har ansvar for bygge opp en effektiv salgsorganisasjon for enerWE og fremtidige samarbeidspartnere.

- Vi skal bygge en profesjonell salgsorganisasjon for både våre egne og andre nystartede nettaviser. Mens andre medier tråkker på bremsen, skal vi gi full gass, sier Meiholm.

Meiholm kommer fra stillingen som Sales Manager hos Clear Channel hvor han har hatt ansvar for å bygge opp satsningen på Direkte- og Lokalsalg.

Han har bred og lang erfaring fra mediebransjen fra blant annet Aftenposten og Media Norge Salg som salgssjef og salgsdirektør, Tun Media som Annonsedirektør og Eniro som salgsdirektør.

Han har også jobbet som salgs- og markedssjef hos Bertel O. Steen, Mercedes Benz, på detaljsiden.

- Nå gleder jeg meg til å jobbe med en av de mest spennende nystartede nettavisene i Norge, og et selskap med mye entusiasme og tydelige målsetninger, sier Meiholm.

Chul Christian Aamodt, gründer og ansvarlig redaktør forteller at han lenge har gledet seg til å få Per-Tore med på laget.

- Ja, nå bygger vi en god ledergruppe som skal løfte selskapet til neste nivå. Jeg puster nå lettet ut og er utrolig stolt og glad for at Per-Tore valgte å bli med på laget.

Selskapets ledergruppe skal utvides ytterligere. Den 1. oktober begynner Anders Brenna som Ansvarlig redaktør, og så jobbes det også med rekrutteringen av en byråleder.

- Når Anders overtar som Ansvarlig redaktør får jeg frigjort mer tid til å jobbe med videre utvikling av selskapet, forteller Aamodt. I tillegg vil jeg også støtte Per-Tore på salg og byråleder på innholdsproduksjon for medlemmer i TEAM enerWE.