70 mister jobben i Teekay

Publisert

Må gå i løpet av høsten.

Produksjonsskipet Petrojarl Varg går av kontrakt i august i forbindelse med at Varg-feltet skal stenges ned. Det fører til at 70 ansatte mister jobben.

Nedbemanningsprosessen i oljeserviceselskapet er i gang, og de ansatte blir informert i disse dager, skriver Maritime.no.

– Selv om Teekay fortsetter å arbeide aktivt med en rekke alternativer for de ansatte både i og utenfor Norge, har det blitt nødvendig å redusere vårt offshorecrew med 70 ansatte, sier kommunikasjonssjef Axel Wiedenmann i selskapet.

Alle forsvinner i høst

En del av mannskapet må gå fra jobbene sine allerede 1. august. Noen blir med en stund til for å ta seg av bevaring av utstyr. Alle de 70 stillingene vil forsvinne i løpet av høsten.

Varg-feltet, som ligger sør for Sleipner i den midtre delen av Nordsjøen, er bygd ut med produksjonsskipet Petrojarl Varg. Produksjon på Varg startet i desember 1998, og feltet har produsert nesten 100 millioner fat olje.

Det er fortsatt 8,5 millioner fat olje igjen, og planen var å fortsette produksjonen til 2021, men da må det bores nye brønner, noe som ikke er lønnsomt.

Reklame

https://vimeo.com/157152222