Disse selskapene søker etter flere medarbeidere

Publisert

Kommentar av Chul Christian Aamodt, Administrerende direktør i enerWE AS

Like før sommeren besluttet enerWE å tilby stillingsannonser som et kommersielt produkt. Det viste seg å bli en suksess.

Det er litt pussig. Vi hadde et internt møte der vi besluttet å gå i gang med stillingsannonser. Samme dag ringer lederen i softwareselskapet Oliasoft helt ut av det blå og spør om vi tilbyr stillingsannonser. Dermed var vi i gang. Denne stillingsannonsen kjørte vi som et intervju LIVE på Facebook.

Positiv branding

enerWE har ikke som mål å konkurrere med Finn.no eller andre etablerte stillingsdatabaser.

Nei, vårt mål er å løfte frem spesifikke ledige stillinger slik at de som kanskje ikke er på utkikk etter ny jobb også blir gjort oppmerksom på muligheten. I tillegg så er det jo en del positiv branding i det å lyse ut stillinger på nisjesteder slik som enerWE.

Alle ledige stillinger deles i nyhetsbrevet til enerWE. I tillegg deles de på Facebook, Twitter og Linkedin. På Facebook rettes budskapet mot relevant målgruppe.

Statoil signerte årsavtale med enerWE

Statkraft, Statoil, BKK, Otovo, Norsk olje og gass, Intek, Langset Rope Access, AAK Safety, 4Subsea, Standard Online, Marine Safety, Oliasoft og flere andre har den siste tiden annonsert ledige stillinger på enerWE. Statoil valgte å signere på en avtale som går over et helt år.

Vi har foreløpig ikke gått veldig aktivt ut for å få annonsører. Vi har sendt noen få mail og tilbud, samt tatt noe kontakt med personer via Facebook Messenger. Treffprosenten vår er på over 50 %. Det tyder på at aktører i olje- og energibransjen opplever enerWE som en sterk og synlig merkevare.

Facebook-gruppe for ledige stillinger

I tillegg til å poste ledige stillinger på enerWE sin Facebook-side, så deles også ledige stillinger i Facebook-gruppen for ledige stillinger i olje- og energibransjen.

I løpet av kort tid har mer enn 1700 personer meldt seg inn i denne Facebook-gruppen.

 • Klikk her for å bli medlem i Facebook-gruppen for ledige stillinger i olje - og energibransjen
 • Mer enn 50.000 oljejobber har forsvunnet, men timingen er rett

  Oljebransjen står midt i en stor omstilling. 50.000 oljejobber har forsvunnet. Det skal mye til å erstatte disse arbeidsplassene.

  Vi startet enerWE i 2014. Så stupte oljeprisen. Hverdagen i bransjen ble preget av permitteringer og oppsigelser. Dette er noe av bakteppet for at vi ikke satset på stillingsannonser allerede fra starten av. Nå mener vi at bunnen er nådd, og at det er lys i tunnelen. Vi tror aktører i olje- og gassindustrien på ny kommer til å kjempe om de beste hodene.

  enerWE skriver ikke kun om olje og gass, men vi skriver om alle former for energi. Derfor er det spesielt hyggelig å se at Statkraft, BKK, Otovo og flere andre velger å annonsere ledige stillinger på enerWE.

  Er du nysgjerrig?

  Vurderer du å bruke helgen på å søke ny jobb?

  Da kan du klikke her og se om noen av disse ledige stillingene er noe for deg. For disse selskapene søker etter flere nye medarbeidere!

  Jeg ønsker rette en stor takk til alle som annonserer hos oss! Og dersom du vurderer å søke ny jobb ønsker vi deg LYKKE TIL!!!

  God helg!

  Hilsen Chul Christian Aamodt, Administrerende direktør, enerWE

Powered by Labrador CMS