Valhall-feltet, Nordsjøen  20170815.Deler av Aker BP-plattformen Valhall i Nordsjøen med den nedlagte hotellriggen til venstre. Valhall-feltet, som består av til sammen seks oljeplattformer, har hatt oljeproduksjon siden 1982. Anlegget har produsert over 1 milliard fat olje siden den gang og har som ambisjon å pumpe opp 500 millioner fat olje til før den stenges ned.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Valhall-feltet, Nordsjøen 20170815.Deler av Aker BP-plattformen Valhall i Nordsjøen med den nedlagte hotellriggen til venstre. Valhall-feltet, som består av til sammen seks oljeplattformer, har hatt oljeproduksjon siden 1982. Anlegget har produsert over 1 milliard fat olje siden den gang og har som ambisjon å pumpe opp 500 millioner fat olje til før den stenges ned.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

150 nyansettelser i oljeserviceselskapet Kaefer

Publisert

Kaefer Energy vil i løpet av året ansette minst 150 personer i sin oljeservicevirksomhet.

Nylig kunne bedriften, som driver innenfor området isolasjon, stillas og overflatebehandling (ISO), feire 100- årsjubileum og ønske 100 nye ansatte velkommen i 2018. Selskapet har vunnet flere kontrakter enn ventet og varsler enda flere nyansettelser, skriver Stavanger Aftenblad.

– Ting har virkelig tatt seg godt opp for oss. Tidligere i år varslet vi at vi skulle ansette 100 nye i løpet av året, men på grunn av flere jobber, ser vi allerede nå at vi må plusse på det tallet med 50 – minst, sier administrerende direktør Bård Bjørshol.

I mai inngikk Kaefer en driftsallianse, «Asset Integrity Alliance», med Aker BP, Prezioso Linjebygg og Force Technology. Alliansen skal benyttes på vedlikeholdskontrakten selskapene har for Aker BP.

For Kaefer Energys del er kontrakten gyldig fram til 2025. Kontrakten er verdt mer enn 200 millioner kroner i året for selskapet.

I tillegg har Kaefer sikret viktige kontrakter med Equinor, blant annet på Johan Sverdrup-feltet.

(©NTB)

Powered by Labrador CMS