Velger Marine Safety som leverandør

Siste brikke er nå på plass. Marine Safety tilbyr sikkerhetsutstyr av høy kvalitet fra tyske produsenter. Vi har nå inngått et strategisk samarbeid med Sontum Fire & Safety, forteller Kim Aasland, Daglig leder i Marine Safety. Samarbeidet er veldig spennende, og gir oss mange muligheter ut mot store og toneangivende aktører i bransjen. Med Marine Safety’s produkter er siste … Continued

Siste brikke er nå på plass.

Marine Safety tilbyr sikkerhetsutstyr av høy kvalitet fra tyske produsenter.

Vi har nå inngått et strategisk samarbeid med Sontum Fire & Safety, forteller Kim Aasland, Daglig leder i Marine Safety. Samarbeidet er veldig spennende, og gir oss mange muligheter ut mot store og toneangivende aktører i bransjen.

Med Marine Safety’s produkter er siste brikke i porteføljen på plass, sier Stig Hestetræet, prosjekt- og maritime koordinator i Sontum Fire & Safety.

Sontum Fire & Safety har som filosofi å etablere tett og nært samarbeid med fagspesialister og dyktige underleverandører for å kunne være en totalleverandør på brann og sikkerhetsutstyr.

Dette er bakgrunnen for at vi har valgt å inngå samarbeid med Marine Safety.

Sontum Fire & Safety har tre avdelinger i Norge og 50 ansatte. Selskapet er en del av Align som er eiet av Hitec Vision.