Tredje uke i Bilfinger

Møt André Sørensen på Høydekonferansen. Den 1. og 2. april møtes flere ulike bransjer på Høydekonferansen for å dele erfaringer med sikkert arbeid i høyden. I tillegg til nasjonale aktører, er også aktører fra Tyskland invitert for å dele erfaringer på tvers av landegrenser. Konferansearrangøren legger opp til nettverksbygging før, under og etter konferansen, og i den forbindelse har … Continued

Møt André Sørensen på Høydekonferansen.

Den 1. og 2. april møtes flere ulike bransjer på Høydekonferansen for å dele erfaringer med sikkert arbeid i høyden. I tillegg til nasjonale aktører, er også aktører fra Tyskland invitert for å dele erfaringer på tvers av landegrenser.

Konferansearrangøren legger opp til nettverksbygging før, under og etter konferansen, og i den forbindelse har vi intervjuet flere av de påmeldte på Høydekonferansen.

Her kan du bli bedre kjent med André Sørensen fra Bilfinger.

Hva er dine oppgaver på jobb?

På min jobb er jeg ansvarlig for å pakke og kontrollere tilkomstteknikkutstyret til Bilfinger i min stilling som utstyrsansvarlig tilkomstteknikk. Det er bare min tredje uke i jobben,  så det er mye å sette seg inn i og lære seg.

Men det er veldig spennendes og jeg stortrives i min nye stilling.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg flyttet til Stavanger i juli i fjor, så har ikke bygget opp et godt nettverk her borte enda da slikt tar tid.

Så på fritiden liker jeg å gå en god tur eller slappe av hjemme i sofaen.

Hva er din forventning til Høydekonferansen?

Jeg håper å lære mye nytt og nyttig som jeg kan bruke i det daglige.

Jeg håper også å treffe og bli kjent med mennesker som jobber innenfor samme bransje som meg

Du treffer André og mange andre på Høydekonferansen i Stavanger den 1. og 2. april.

Høydekonferansen er et arrangent i regi av TEAM Nordmarka AS. Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.