Styrker sin posisjon offshore

Bidrar til reduserte kostnader. Essenticon har det siste året signert og fornyet flere SafeUse kontrakter med kunder innenfor offhorenæringen. SafeUse er et nettbasert styringsverktøy for kjemikalie dokumentasjon. Programmet inneholder blant annet et komplett stoffkartotek for sikkerhetsdatablader, en miljøregnskapsmodul og en risikovurderingsmodul. Olje- og gasssektoren er et av selskapets viktigste satsningsområder og dette gjenspeiles i den … Continued

Bidrar til reduserte kostnader.

Essenticon har det siste året signert og fornyet flere SafeUse kontrakter med kunder innenfor offhorenæringen. SafeUse er et nettbasert styringsverktøy for kjemikalie dokumentasjon. Programmet inneholder blant annet et komplett stoffkartotek for sikkerhetsdatablader, en miljøregnskapsmodul og en risikovurderingsmodul.

Olje- og gasssektoren er et av selskapets viktigste satsningsområder og dette gjenspeiles i den langsiktige strategien til Essenticon og utviklingsplanen for SafeUse, forteller Thomas Meinich Andreassen, Daglig leder i Essenticon.

I løpet av høsten 2014 og våren 2015 vil SafeUse tilby flere ny smarte løsninger som vil hjelpe selskaper i en utfordrende HMS hverdag knyttet til kjemikalie bruk og strenge krav til dokumentasjon.

Vår forvalter rolle er med på å redusere behov for bruk av kostbare interne ressurser.

Se film øverst i artikkelen.