Stor interesse for samarbeid

Mange medlemmer i SOFT. Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk (SOFT) er en bransjeorganisasjon for leverandører og brukere av arbeid i tau (tilkomstteknikk). enerWE.no hadde denne uken et hyggelig møte med Tore Rønstad (bildet), fagleder i SOFT. SOFT er en nøytral og uavhengig medlemsorganisasjon som har til formål å fremme sikkerhet og kvalitet ved utførelse av tilkomstteknikk spesielt … Continued

Mange medlemmer i SOFT.

Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk (SOFT) er en bransjeorganisasjon for leverandører og brukere av arbeid i tau (tilkomstteknikk).

enerWE.no hadde denne uken et hyggelig møte med Tore Rønstad (bildet), fagleder i SOFT.

SOFT er en nøytral og uavhengig medlemsorganisasjon som har til formål å fremme sikkerhet og kvalitet ved utførelse av tilkomstteknikk spesielt og arbeid i høyden generelt, forteller Rønstad. Blant våre medlemmer er AAK, Aker Solutions, Axess, Beerenberg, BilFINGER, BKK Nett, ConocoPhillips, Linjebygg Offshore, Statoil, Varri og mange flere.

SOFT har vært en av bidragsyterne til at vi i Norge, har en nasjonal standard for arbeid i tau, forteller Rønstad. SOFT vil arbeide for å ivareta norske interesser i den europeiske standardiseringsorganisasjonen CEN og bidra til økt samarbeid med internasjonale organisasjoner.

NS9600 er en standard eiet av Standard Norge

I samarbeid med Standard Norge har vi også vært med på å jobbe frem NS9600 – Standard for arbeid i tau. Dette er en standard eiet av Standard Norge.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker høre mer om NS 9600 eller generelt om arbeidet vårt, avslutter Rønstad.