Stor interesse for konferanse

Mange ønsker utstillerstand. Høydekonferansen 2014 arrangeres i Stavanger i regi av TEAM Nordmarka og AAK. På Høydekonferansen skal myndigheter, bransjeorganisasjoner, leverandører, kontraktører, operatører og utstyrsleverandører i oljebransjen møtes for å skape god debatt og drive frem gode løsninger. Mange ønsker utstillerstand Selv om programmet foreløpig ikke er spikret, har arrangementet fått stor oppmerksomhet. Varri, BHL-DOM … Continued

Mange ønsker utstillerstand.

Høydekonferansen 2014 arrangeres i Stavanger i regi av TEAM Nordmarka og AAK. På Høydekonferansen skal myndigheter, bransjeorganisasjoner, leverandører, kontraktører, operatører og utstyrsleverandører i oljebransjen møtes for å skape god debatt og drive frem gode løsninger.

Mange ønsker utstillerstand

Selv om programmet foreløpig ikke er spikret, har arrangementet fått stor oppmerksomhet.

Varri, BHL-DOM Integrity Solutions, Linjebygg Offshore, CAN, AAK, enerWE.no og SOFT har allerede bestilt utstillerstand på konferanse, forteller arrangøren.

HMS-pris

Høydekonferansens HMS-pris skal tildeles en person eller en bedrift som har utmerket seg når det gjelder sikkert arbeid i høyden. Prisen vil deles ut på Høydekonferansen som arrangeres i Stavanger den 1. og 2. april 2014.

Programkomitéen for Høydekonferansen fungerer som jury. Send ditt kandidatforslag til hms ( at ) hoydekonferansen.no innen den 01.03.2014.

Felles møteplass

Det er svært viktig med bredest mulig forståelse og enighet rundt hva «Arbeid i høyden» innebærer. Uavhengig av type næring, selskap, posisjon eller stilling, sier Magne Beyer, Leder LBO Kurssenter og medlem av programkomitéen for Høydekonferansen 2014.

Det opplyses om at Ansvarlig Redaktør har eierinteresse i TEAM Nordmarka AS.