Statnett monstermast
Energi, HMS, TEAM Nordmarka TEAM Nordmarka AS Foto: Statnett

Statnett deler erfaringer

Halverte antall skader.

Antall fraværsskader for Statnett og underleverandører har gått kraftig ned. Tallet på skader hittil i år er 17 mot 34 i samme periode i fjor, fortalte Statnett på tampen av fjoråret.

Vi er fornøyd med at vårt systematiske HMS-arbeid gir resultater, sier konsernsjef Auke Lont i Statnett.

For å få ned tallene har Statnett jobbet systematisk for å øke kompetansen, deriblant arrangert kurs i førstehjelp, elektrisk spenning og basis HMS for alle i Statnett. I tillegg er det blitt holdt kurs om byggherrerollen, anhukerkurs for de som jobber med helikopter og stilaskurs for de som jobber i høyden.

Karl Arne Berg fra Statnett er inivitert som foredragsholder på Høydekonferansen 2015.

Vi er glade for at Statnett har lyst til å dele sine erfaringer med deltakerne på konferansen, forteller Tore Rønstad, Fagleder i SOFT og medlem av programkomitéen for konferansen.

De 30 første som melder seg på konferansen får rabatt på NOK 2.000,-.

Selv om programmet ikke er 100 % klart, så har vi allerede nå begynt å få påmeldinger og flere selskap har også bestilt utstillerstand, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. Det viser at det er stor interesse for temaet.

Klikk her for å lese mer om Høydekonferansen.

Høydekonferansen er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka og enerWE.no. AAK er initiativtaker til konferansen.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner