Spar penger med Energy Management

..og øk konkurranseevnen! Diego Ramirez er seniorkonsulent i Lloyd’s Register Consulting, og forklarer her hvorfor Energy Management er nøkkelen til mange typer suksesser i bedriften. Målet er å oppnå effektiv energiutnyttelse og å redusere gassutslipp. Dette fordrer samspill mellom bedriftens teknologi, arbeidsstruktur, mennesker og kultur, forklarer Ramirez. De knappe energiressursene må brukes klokt Ved å kutte i forbruk … Continued

..og øk konkurranseevnen!

Diego Ramirez er seniorkonsulent i Lloyd’s Register Consulting, og forklarer her hvorfor Energy Management er nøkkelen til mange typer suksesser i bedriften.

Målet er å oppnå effektiv energiutnyttelse og å redusere gassutslipp. Dette fordrer samspill mellom bedriftens teknologi, arbeidsstruktur, mennesker og kultur, forklarer Ramirez.

De knappe energiressursene må brukes klokt

Ved å kutte i forbruk vil organisasjonen til slutt se reduksjon i operasjonelle kostnader, for eksempel lavere karbonavgifter. Disse forbedringene internt, og redusert miljøavtrykk, fører igjen til økt konkurranseevne i markedet, mener Ramirez.

Engasjerte ledere er nødvendig

For å lykkes med Energy Management, som med alt annet, er en genuint engasjert og involvert ledelse helt avgjørende, avslutter seniorkonsulenten.