HMS, Total Safety Rune Aadnøy

Nå må vi kutte HMS

…hvis vi vil kutte greinen vi sitter på.

Total Safety arrangerte nylig sikkerhetsdag for en aktør i oljebransjen.

Hensikten med sikkerhetsdagen var å gi ansatte faglig oppdatering i kombinasjon med inspirasjon til å tenke HMS både på jobb og fritid.

Arrangementet var ikke obligatorisk for de ansatte, men veldig mange valgte å bli med, forteller Vibecke Alvestad i Total Safety.

Total Safety etablerte et kursområde i resepsjonen der ansatte kunne stikke innom i en eller hektisk arbeidsdag.

Vi fikk veldig god tilbakemelding fra de ansatte for hvordan vi integrerte undervisning og mingling i selskapets eget hus.

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av Total Safety AS som er kunde av enerWE AS

Total Safety AS

Total Safety er et selskap innen krise- og beredskapshåndtering og leverer tjenester til alle nivåer i beredskapsorganisasjonen. Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Selskapet besitter kompetanse innen fagfelt som kreves for å drifte en beredskapsorganisasjon. Alle nivå i organisasjonen trenes, dimensjoneres og kvalitetssikres gjennom øvelser og dynamiske treningsprogram målt opp mot det til enhver tid gjeldende risikobildet i virksomheten.

Målet er å bistå kunden med å bygge egen beredskap gjennom en proaktiv tilnærming. Alle ansatte i Total Safety har bakgrunn fra operative tjenester. Selskapet har kompetanse innen krisehåndtering, beredskapshåndtering, risikostyring og HMS arbeid.

Se mer informasjon på totalsafety.no.
Annonse
Ads banner