AAK, HMS, Kurs & Kompetanse, Offshore Sverre Bersås Foto: enerWE

Se Norges største kursrigg

12 meter høy og tar 50 personer.

AAK Safety har landets største kursrigg. Den er 12 meter høy, ligger i Bergen og egner seg spesielt godt til redningskurs. De to andre kursriggene ril AAK Safety ligger i Åndalsnes og Svarstad i Vestfold.

Klatring i tank og trange rom

Vi har ulike omgivelser å gjøre øvningsredning i, blant annet på ulike type stolper, i tank, leidere, trange lukkede rom, og så videre, forklarer Jaran Nordstrand, kursleder i AAK Safety.

Nordstrand forteller at de har alt fra beredskapslag, offshore, luftambulanse, brannvesen og politi som trenger kompetanse på taubasert redning.

Les flere saker om AAK Safety her.

CEO i AAK Safety, Sverre Bersås, mener de utfyller kundenes behov godt, med tilbud over hele landet.

Vi har kurs for sikkert arbeid i høyden over hele landet, og selv om vi har merket litt til nedgangstidene i oljebransjen, har vi fortsatt god vekst, forteller Bersås.

Stikkord: , , , , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AAK Safety som er kunde av enerWE AS

AAK Safety

AAK Safety leverer personlig verneutstyr og faste systemer fra ledende og innovative produsenter, som ivaretar sikkerheten ved arbeid i høyden. Selskapet vektlegger sikkerhet, effektivitet og brukervennlighet for sine kunder. AAK Safety sine ansatte har inngående erfaring og vet å anbefale riktig utstyr til riktig utfordring.

AAK Safety har kurssentre på Åndalsnes, i Bergen og i Vestfold. Her er det realistiske konstruksjoner med mulighet for å simulere kursdeltakernes arbeidshverdag. Dersom det er mest hensiktsmessig for læringsutbyttet, så arrangerer vi også kurs ute hos kunde.

Les mer på www.aaksafety.no

Annonse
Ads banner