Samarbeid mot fallende gjenstander

MSS inngår samarbeid med BLH-DOM. Selskapet blir strategisk samarbeidspartner i det norske markedet for produktet BLH STOP DROP TM SAFETY BARRICADING SYSTEM, en løsning utviklet for å forhindre en av de vanligste årsakene til arbeidsrelaterte skader, nemlig det å bli truffet av en fallende gjenstand. Det skriver selskapet i en pressemelding. Løsningen er et netting- … Continued

MSS inngår samarbeid med BLH-DOM.

Selskapet blir strategisk samarbeidspartner i det norske markedet for produktet BLH STOP DROP TM SAFETY BARRICADING SYSTEM, en løsning utviklet for å forhindre en av de vanligste årsakene til arbeidsrelaterte skader, nemlig det å bli truffet av en fallende gjenstand. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Løsningen er et netting- og monteringssystem utviklet av det Australske selskapet BLH Safety SolutionsTM og blir fremstilt i resirkulerbart brannbestandig komposittmateriale. Dette beskyttelsessystemet skal være svært enkelt og hurtig å montere på rekkverk, leidere, stillas og alle typer tilkomstplattformer osv.

Dette går som hånd i hanske med vår eksisterende produktportefølje, som består av tilkomstløsninger i brannbestandig kompositt slik som gitterrister, rekkverk og komplette mindre tilkomstplattformer. Vi kan nå tilby enda mer komplette løsninger, forteller leder for forretningsutvikling i MSS Morten Alstadsæther.

Og det faller inn i kategorien av innovative vedlikeholdsfrie lettvektsløsninger, noe som er av stor betydning for offshorerelatert virksomhet, tilføyer daglig leder i MSS Kjetil Jacobsen.

På norsk sokkel er fallende gjenstander en av de vanligste årsakene til arbeidsrelaterte hendelser.

Rundt 60% av alle alvorlige hendelser, samt dødsulykker i olje- og gassindustrien, er forårsaket av fallende gjenstander forteller daglig leder i BLH-DOM Integrity Solutions Harald Myklebust.

Leder for forretningsutvikling i selskapet Klaus Myklebust, er svært glad for å ha fått i stand avtalen med MSS som ansvarlig for det norske markedet og røper samtidig at de nå har på plass distributør- og samarbeidsavtaler i til sammen 19 land.