Nytt medlem i TEAM enerWE

Total Safety tar sats. Total Safety har denne uken signert avtale om medlemskap i TEAM enerWE. Vi er veldig stolte av å ha Total Safety med på laget, sier Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE AS. Vi har fulgt med på Total Safety gjennom flere år, og vårt inntrykk er at de leverer høy kvalitet … Continued

Total Safety tar sats.

Total Safety har denne uken signert avtale om medlemskap i TEAM enerWE.

Vi er veldig stolte av å ha Total Safety med på laget, sier Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE AS. Vi har fulgt med på Total Safety gjennom flere år, og vårt inntrykk er at de leverer høy kvalitet i alle ledd. Vår oppgave blir nå å gjøre Total Safety enda mer synlig i olje- og energibransjen. Våre lesere skal bli godt kjent med menneskene i Total Safety og hvilke produkter og tjenester selskapet tilbyr.

Vi ser frem til å samarbeide med enerWE, sier Rune Herringbotn (bildet), Daglig leder i Total Safety. Vi har tro på konseptet, og vi ser frem til et langsiktig samarbeid.

Om Total Safety

Total Safety er et innovativt selskap innen krise- og beredskapshåndtering og selskapet leverer tjenester til alle ledd i beredskapsorganisasjonen.

Emergency Log Unit (ELU) er en programvare/applikasjon utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.