Bilde av helikopter

Nei, ikke Tord Lien

…men lyn og torden. Helikoptertrafikken til Nordsjøen fra Bergen og Stavanger står fredag på grunn av fare for lyn og torden. Rundt 5.000 arbeidere er værfast på plattformer eller venter på å flys ut. Avgangene fra Stavanger lufthavn Sola og Bergen lufthavn Flesland var også rammet store deler av onsdag og torsdag, skriver Stavanger Aftenblad. … Continued

…men lyn og torden.

Helikoptertrafikken til Nordsjøen fra Bergen og Stavanger står fredag på grunn av fare for lyn og torden. Rundt 5.000 arbeidere er værfast på plattformer eller venter på å flys ut.

Avgangene fra Stavanger lufthavn Sola og Bergen lufthavn Flesland var også rammet store deler av onsdag og torsdag, skriver Stavanger Aftenblad.

På grunn av lyn og torden er trafikken i Bergen utsatt inntil videre. Passasjerer bes møte til ordinær tid for innsjekk, lyder meldingen på heliport.no. Ifølge Aftenbladet gjelder dette også Stavanger.

Rundt 5.000 oljearbeidere er nå værfast i Nordsjøen eller venter i heliportene, skriver bransjenettstedet Petro.no.

Dette har fortsatt utover i morgentimene fredag, så nå har Statoil mer enn 2.000 offshore som venter på å komme hjem, og tilsvarende mange på land som venter på å komme ut, forteller pressetalsmann Ørjan Heradstveit i Statoil.