Møteplassen for arbeid i høyden

Programkomitéen tar nå imot forslag til foredrag. Høydekonferansen 2014 arrangeres i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen skal samle deltakere for erfaringsoverføring og motivasjon på tvers av bransjer. Myndigheter, operatørselskap, energiforetak, kontraktørselskap og utstyrsleverandører skal sammen møtes for å dele sine erfaringer med sikkert arbeid i høyden. Det er svært viktig med bredest mulig forståelse … Continued

Programkomitéen tar nå imot forslag til foredrag.

Høydekonferansen 2014 arrangeres i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen skal samle deltakere for erfaringsoverføring og motivasjon på tvers av bransjer. Myndigheter, operatørselskap, energiforetak, kontraktørselskap og utstyrsleverandører skal sammen møtes for å dele sine erfaringer med sikkert arbeid i høyden.

Det er svært viktig med bredest mulig forståelse og enighet rundt hva «Arbeid i høyden» innebærer. Uavhengig av type næring, selskap, posisjon eller stilling, sier Magne Beyer, Leder LBO Kurssenter og medlem av programkomitéen for Høydekonferansen 2014.

Programkomitéen har gjennomført sitt første møte. Nå går oppfordringen ut til både landbasert og offshoreindustri.

Send oss forslag til foredrag og foredragsholdere. Vi vil i løpet av året utarbeide førsteutkastet til programmet for Høydekonferansen 2014, sier en samlet programkomité.

Programkomité:

  • Marcus Brevik, Daglig leder, AAK Safety AS
  • Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør, enerWE AS
  • Jan Olav Farstad, Statoil, Safe Rig, TPD SSU D&W
  • Magne Beyer, Leder LBO Kurssenter
  • Tore Rønstad, Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk (SOFT)
  • Bjørn M. E. Jacques, CAN AS

Forslag kan sendes til network@teamnordmarka.no.

Les også:

Det opplyses om at Ansvarlig Redaktør har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.