Gründer, HMS, Marine Safety, Offshore Kim Aasland Foto: Marine Safety

Marine Safety klatrer opp i høyden

Deltar på bransjens møteplass.

Marine Safety deltok på Høydekonferansen 2014, og tar nå skrittet videre som utstiller på neste års konferanse.

Vi var svært fornøyd med arrangementet i år, og vi har derfor valgt å bli med som utstiller på Høydekonferansen i 2015, forteller Kim Aasland, Daglig leder og gründer i Marine Safety AS.

Marine Safety leverer personlig sikkerhetsutstyr av høy kvalitet fra Tyske produsenter. Visjonen er å levere PPE-løsninger som gjør det tryggere å jobbe offshore.

Høydekonferansen er stedet der de møter bransjen og får en oppdatering over bransjens utfordringer og muligheter.

Vi er også veldig fornøyd med at Klaus Bornack, CEO i Bornack GmbH Tyskland, er invitert som foredragsholder på konferansen, siden vi er deres distributør i Norge.

Klaus Bornack leder og eier en de mest innovative og kvalitetsbevisste utstyrsprodusentene innenfor fallsikring og arbeid i høyden i Tyskland. Bornack sin filosofi er å lytte til sine kunder og samarbeide tett med dem, for å finne nye og innovative løsninger.

Klaus Bornack er en pioneer som har holdt en rekke foredrag blant annet på A+A messa i 2013, hvor han presenterte deres løsning for å unngå hengetraumer og opprettholde blodsirkulasjonen til den forulykkede, forteller Kim Aasland.

Vi ser frem til Høydekonferansen 2015, og oppfordrer alle andre som jobber i høyden til å bli med på arrangementet.

Denne artikkelen er skrevet av Marine Safety som er kunde av enerWE AS

Marine Safety

Marine Safety skal være best på personlig sikkerhetsutstyr til maritim, olje- og offshoresektoren. Vi leverer de beste produktene fra tyske produsenter med høy kvalitet, god ergonomi og komfort for brukeren, kombinert med høy produktkompetanse.
Annonse
Ads banner