Lundin står fast

Er spente på potensialet. Svenske Lundin Petroleum bekrefter at de vil fortsette å lete etter olje i Barentshavet, til tross for synkende oljepriser. Forrige måned uttalte selskapet at de vil trappe ned sine investeringer i utbygging, utredninger og prospekteringsprosjekter til 1,45 milliarder dollar i 2015. Lundin har likevel ingen planer om å gi opp Arktis. Selskapet … Continued

Er spente på potensialet.

Svenske Lundin Petroleum bekrefter at de vil fortsette å lete etter olje i Barentshavet, til tross for synkende oljepriser.

Forrige måned uttalte selskapet at de vil trappe ned sine investeringer i utbygging, utredninger og prospekteringsprosjekter til 1,45 milliarder dollar i 2015. Lundin har likevel ingen planer om å gi opp Arktis. Selskapet har tidligere gjort funn om lag 150 kilometer vest Norges kyst.

Vi er veldig spente på potensialet sør i Barentshavet, sier Lundin-direktør Ashley Heppenstall onsdag.

Flere olje- og gasselskaper har trappet ned sine aktiviteter i takt med den synkende oljeprisen, som er nærmest halvert siden juni i fjor.

Lundin velger å tro på stigende oljepriser. Da vil nøkkelen til verdiskapning være tilgang på ressurser, sier Heppenstall.