IMG_0599
HMS, LRA Svein Olav Høysæther

LRA starter høydeturneen i Lillestrøm

Besøk Langset på Eliaden 31.mai-2.juni!

Langset Rope Access AS har som ett av sine hovedmål, å bidra til et tryggere arbeidsmiljø innenfor arbeid i høyden. Vi har gjennom årene innen arbeid i høyden tilegnet oss verdifull kompetanse på utstyr og kurs. LRA tilbyr produkter og kurs som vi mener er noe av det beste på markedet tilpasset flere bransjer.

Vi vet at det kan være utfordrende og vanskelig med valg av produkter, spesielt når det finnes så mange. LRA deltar i år på flere messer i Norges land.

Blant annet Eliaden som går av stabelen 31. mai. Vi er på Eliaden i år for å vise frem ulikt utstyr tilpasset bransjen både evakueringsutstyr samt kurs tilpasset elektrikere og mastemontører. Dette er den største fagmessen for industri, energi og elinstallasjon.

– Riktig informasjon og god opplæring er helt nødvendig for at dette skal fungere, samtidig er det viktig at det ikke blir så avansert at det virker mot sin effekt, sier Svein Olav Høysæther i LRA.

Besøk Eliaden og Messeveien 8, 2000 Lillestrøm- der finner du LRA i Hall C! Der får du blant annet prøve vår taumoped, samt dronesimulator!

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av Langset Rope Access som er kunde av enerWE AS

Langset Rope Access

Langset Rope Access (LRA) setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden. Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..
Annonse
Ads banner