Lemminkäinen velger Mintra Trainingportal!

Hjelper bygg- og anleggsnæringen med kompetanseheving. Bygg- og anleggsnæringen er en risikoutsatt næring, hvor det er kritisk at arbeidstakere får nødvendig opplæring.  Dette er bakgrunnen for at Lemminkäinen i fjor satte i gang en omfattende anbudsrunde på et kompetansestyringssystem og et eget e-læringskurs innen HMS. – Vi trengte et system som kunne holde styr på de … Continued

Hjelper bygg- og anleggsnæringen med kompetanseheving.

Bygg- og anleggsnæringen er en risikoutsatt næring, hvor det er kritisk at arbeidstakere får nødvendig opplæring.  Dette er bakgrunnen for at Lemminkäinen i fjor satte i gang en omfattende anbudsrunde på et kompetansestyringssystem og et eget e-læringskurs innen HMS.

– Vi trengte et system som kunne holde styr på de ulike kravene vi stiller til ulike roller i selskapet og som kunne håndtere både egne ansatte og underentrepenører, sier HMS-sjef Thomas Holmsen. – Mintra Trainingportals løsning, som også gir tilgang til en rekke hyllevarekurs som er aktuelle for oss, var svært godt tilpasset våre behov.

Sammen med Trainingportal leverer Mintra også et skreddersydd e-læringskurs, som omhandler temaer som forebyggende HMS-aktiviteter, verneutstyr, beredskap og registrering av uønskede hendelser.