Bilde1
HMS, Mintra Group Trude Bergum Stanger Foto: Mintra Trainingportal

Lemminkäinen velger Mintra Trainingportal!

Hjelper bygg- og anleggsnæringen med kompetanseheving.

Bygg- og anleggsnæringen er en risikoutsatt næring, hvor det er kritisk at arbeidstakere får nødvendig opplæring.  Dette er bakgrunnen for at Lemminkäinen i fjor satte i gang en omfattende anbudsrunde på et kompetansestyringssystem og et eget e-læringskurs innen HMS.

– Vi trengte et system som kunne holde styr på de ulike kravene vi stiller til ulike roller i selskapet og som kunne håndtere både egne ansatte og underentrepenører, sier HMS-sjef Thomas Holmsen. – Mintra Trainingportals løsning, som også gir tilgang til en rekke hyllevarekurs som er aktuelle for oss, var svært godt tilpasset våre behov.

Sammen med Trainingportal leverer Mintra også et skreddersydd e-læringskurs, som omhandler temaer som forebyggende HMS-aktiviteter, verneutstyr, beredskap og registrering av uønskede hendelser.

Stikkord: , ,

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.