Ledig stilling: Kjemiingeniør

Muligheter i nye bransjer. Det har vært mye fokus på arbeidsmarkedet i offshore den siste tiden. Flere selskaper permitterer og andre vurderer hvordan en skal takle fremtidige utfordringer i næringen. Nye jobb muligheter kan finnes i andre næringer. Vi trenger en ansvarlig og energisk kjemiingeniør for å styrke vår konsulentavdeling her ved vårt kontor i … Continued

Muligheter i nye bransjer.

Det har vært mye fokus på arbeidsmarkedet i offshore den siste tiden. Flere selskaper permitterer og andre vurderer hvordan en skal takle fremtidige utfordringer i næringen. Nye jobb muligheter kan finnes i andre næringer.

Vi trenger en ansvarlig og energisk kjemiingeniør for å styrke vår konsulentavdeling her ved vårt kontor i Sandefjord, sier Thomas Meinich Andreassen, daglig leder i Essenticon AS. Vi har kjemiingeniører og rådgivere som er spesialister på kjemikalier, kjemikaliebehandling, toksikologi og tilhørende lovgivning.

Essenticon AS utvikler og selger programvaren SafeUse – et av markedets ledende styringsverktøy for kjemikalier og HMS-dokumentasjon. Selskapet er en ledende leverandør av applikasjoner som oppretter, behandler og distribuerer sikkerhetsdatablad. Løsningene kombinerer nyskapende IT-løsninger og ekspertise innen toksikologi og regelverk. Kundesegmentet dekker et stort spekter av selskaper, fra oljeselskaper, offshore-selskaper og farmasøytisk industri til fylkes kommuner og mellomstore selskaper i og utenfor Norge.

Du har kanskje bakgrunn fra kjemi- og ingeniøryrket, eller har i dag HMS-ansvaret i en større organisasjon. Du må ha gode kunnskaper om EUs- /nasjonalt regelverk innen kjemikalier (REACH/CLP).

Arbeidsoppgaver

  • Utarbeide og revidere sikkerhetsdatablader (SDB) for våre kunder.
  • Rådgivende rolle innen REACH/CLP regelverk – internt og eksternt.
  • Holde eksterne kurs innen kjemikalieregelverket.
  • Være med å utvikle Essenticon til å bli et ledende selskap innen vårt fagfelt i og utenfor Norge.
  • Kundekontakt.

Kvalifikasjoner

  • Gode kunnskaper om kjemikalieregelverk både nasjonalt og i EU.
  • Bakgrunn fra kjemi, ingeniørfag, HMS/yrkeshygiene eller tilsvarende.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper. Andre språk en fordel.
  • Relevant erfaring fra lignende arbeid kan kompensere for manglende utdannelse.

Ta kontakt med Thomas Meinich Andreassen på telefon 90019101 eller epost tandreassen@essenticon.com for mer informasjon.