Konstruktivt samarbeid i høyden

Fokus på risikovurdering. Høydekonferansen™ arrangeres i Stavanger den 1. og 2. april 2014 i regi av TEAM Nordmarka AS i samarbeid med AAK. Erfaringsdeling Programkomitéen (bildet) for Høydekonferansen har denne uken gått gjennom alle forslagene til foredrag og foredragsholdere, og det er stor enighet om at årets Høydekonferanse kommer til å bli en viktig arena … Continued

Fokus på risikovurdering.

Høydekonferansen arrangeres i Stavanger den 1. og 2. april 2014 i regi av TEAM Nordmarka AS i samarbeid med AAK.

Erfaringsdeling

Programkomitéen (bildet) for Høydekonferansen har denne uken gått gjennom alle forslagene til foredrag og foredragsholdere, og det er stor enighet om at årets Høydekonferanse kommer til å bli en viktig arena for erfaringsdeling på tvers av selskapsgrenser og bransjer.

AAK var initiativtaker til Høydekonferansen, og den har blitt arrangert fem ganger tidligere, sier Marcus Brevik, Daglig leder i AAK Safety AS, og medlem av programkomitéen for Høydekonferansen. Nå har TEAM Nordmarka AS overtatt ansvaret for konferansen, og vi ser frem til at den blir løftet til et nytt nivå.

Risikovurdering som rød tråd

Programkomitéen skal nå ta henvendelser til de aktuelle foredragsholderne.

Årets Høydekonferanse skal ha risikovurderinger som rød tråd, forteller Magne Beyer, Leder LBO Kurssenter og medlem av programkomitéen. Vi skal invitere både myndigheter, bransjeorganisasjoner, operatørselskap og kontraktør- og oljeserviceselskaper som foredragsholdere. Konferansen er høyaktuell for alle som jobber i høyden, og også alle som er med og foretar beslutninger på vegne av de som jobber i høyden.

HMS-pris for sikkert arbeid i høyden

Høydekonferansens HMS-pris skal tildeles en person eller en bedrift som har utmerket seg når det gjelder sikkert arbeid i høyden. Prisen vil deles ut på Høydekonferansen som arrangeres i Stavanger den 1. og 2. april 2014.

Programkomitéen for Høydekonferansen fungerer som jury. Send ditt kandidatforslag til post @ enerWE.no innen den 01.03.2014.

Programkomité

Programkomitéen for Høydekonferansen består av følgende personer:

  • Marcus Brevik, Daglig leder, AAK Safety AS
  • Jan Olav Farstad, Statoil, Trygg Rigg, TPD SSU D&W
  • Magne Beyer, Leder LBO Kurssenter
  • Tore Rønstad, Samarbeidsorganet for tilkomstteknikk (SOFT)
  • Bjørn M. E. Jacques, CAN AS
  • Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør, enerWE AS
  • Ann Jorunn Henriksen, Statoil, Trygg Rigg, TPD SSU D&W

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.