Hvordan kommuniserer Ptil?

Hvor viktig er egentlig varsel om pålegg? Energy Communication Conference arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars i regi av TEAM Nordmarka. Programkomitéen for konferansen har invitert Øyvind Midttun (bildet) som foredragsholder. Øyvind Midttun er pressekontakt i Petroleumstilsynet (Ptil). Vi hører ofte at Ptil gir varsel om pålegg og deretter pålegg, at de gransker, at de … Continued

Hvor viktig er egentlig varsel om pålegg?

Energy Communication Conference arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars i regi av TEAM Nordmarka. Programkomitéen for konferansen har invitert Øyvind Midttun (bildet) som foredragsholder. Øyvind Midttun er pressekontakt i Petroleumstilsynet (Ptil).

Vi hører ofte at Ptil gir varsel om pålegg og deretter pålegg, at de gransker, at de har fire hovedprioriteringer i RNNP, at de gir ut status og signaler, at de gir samtykke og at de er på tilsyn. Hva betyr egentlig alt dette, og hvor ille skal det være før Ptil stenger ned en plattform? Hvor går grensen mellom Ptil og Arbeidstilsynet? Hva skal Ptil uttale seg om, og hva skal Ptil ikke uttale seg om? Hva er egentlig forskellen mellom regelverk, forskrifter, standarder og prosedyrer?

Programkomitéen har utfordret Øyvind Midttun til å holde et foredrag med tittel «Sikkerhet og kommunikasjon – Myndighetenes rolle i oljebransjen». Vi gleder oss.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE.no har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.