Bilde av nettbrett
HMS, Trainingportal Ivar Viktil Foto: enerWE

Hvis kjemien stemmer…

Kort, konsist og motiverende.

HMS kjemikaliekurs, som har vært tilgjengelig på Trainingportal i mange år, har nå blitt relansert. Kurset har fått et moderne og intuitivt design og kan gjennomføres både på PC og nettbrett. Ole André Sivertsen, kjent blant annet fra Newton på NRK, er kursets vert og har blitt filmet i vårt studio.

Kurset gir deltakerne kunnskap om håndtering av kjemikalier slik at det blir gjort på en forsvarlig måte og i henhold til kravene myndighetene stiller blant annet i Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning og i Forskrift om utførelse av arbeid.

HMS kjemikaliekurs er et av våre mest populære kurs, forteller Trude Bergum Stanger i Mintra Trainingportal. Kurset ble lansert for første gang i 2007. Siden da har mer enn 6000 personer gjennomført kurset.

Kurset har blitt oppdatert faglig en rekke ganger siden, blant annet for å ta hensyn til endringer i regelverket knyttet til kjemikalier.

Sammenlignet med klasseromskurs er e-læring en kostnadsbesparende form for opplæring. Men, også innen e-læring kan mye gjøres når det gjelder effektivisering.

I arbeidet med relansering av kjemikaliekurset har vi jobbet målbevisst med å gjøre det kort, konsist, og motiverende. Vi påstår ubeskjedent at vi har lykkes med det, avslutter hun.

Klikk her for å lese mer om kurset, eller kontakt Mintra Trainingportal om du ønsker en demo.

Denne artikkelen er skrevet av Mintra Group som er kunde av enerWE AS

Mintra Group

Mintra Group jobber for å gjøre mennesker rikere på kunnskap. Siden 1997 har vi utviklet e-læringskurs og kompetansetjenester med høy kvalitet. Mintra Group er sammen med Trainingportal.no et ledende kompetansehus som bistår organisasjoner og selskap med å oppnå organisatoriske og forretningsmessige mål.
Annonse
Ads banner