Mer enn 100 i høyden!

Stor interesse for bransjetreff. Neste uke samles aktører fra olje- og gassbransjen, energibransjen og bygg- og anleggsbransjen for erfaringsoverføring i motivasjon på Høydekonferansen i Stavanger. Mer enn 100 deltakere er påmeldt arrangementet. Vi ser frem til to veldig lærerike dager, sier Tore Rønstad, fagleder i SOFT og medlem i programkomitéen. I år er også internasjonale … Continued

Stor interesse for bransjetreff.

Neste uke samles aktører fra olje- og gassbransjen, energibransjen og bygg- og anleggsbransjen for erfaringsoverføring i motivasjon på Høydekonferansen i Stavanger. Mer enn 100 deltakere er påmeldt arrangementet.

Vi ser frem til to veldig lærerike dager, sier Tore Rønstad, fagleder i SOFT og medlem i programkomitéen.

I år er også internasjonale aktører invitert for å dele erfaringer på tvers av landegrensene.

Axess vil dele sine erfaringer med arbeid i høyden – worldwide, forteller Rønstad. I tillegg har vi invitert Dr. Ing. Marco Einhaus som vil dele erfaringer fra arbeid i høyden i Tyskland.

I tillegg så vil Statoil, Deep Ocean, Skagerak Energi, AAK, Petroleumstilsynet, SOFT, Arbeidstilsynet og flere andre bidra med erfaringsdeling.

Høydekonferansen er et arrangent i regi av TEAM Nordmarka AS. Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.