Lucas 1024
Arrangement, HMS Rune Herringbotn Foto: Total Safety

Gratis HMS-frokost

Stor interesse for mekanisk brystkompresjon.

Total Safety inviterer til gratis frokostmøte den 26. juni i Stavanger. Her vil du få mer kjennskap til Lucas2 – Den mekaniske brystkompressoren.

Det er stor interesse for arrangementet. Operatørselskap, riggselskap, bedriftshelsetjeneste og andre aktører vil delta og dele erfaringer og kunnskap.

Vi ser frem til å møtes, forteller Vibecke Alvestad i Total Safety.

Alvestad forteller at det fortsatt er ledige plasser på frokostmøtet.

Selv om vi har mange påmeldte, så er det ikke for sent å bli med, forteller hun.

Klikk her for å se deltakerliste, program og påmelding.

Denne artikkelen er skrevet av Total Safety AS som er kunde av enerWE AS

Total Safety AS

Total Safety er et selskap innen krise- og beredskapshåndtering og leverer tjenester til alle nivåer i beredskapsorganisasjonen. Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Selskapet besitter kompetanse innen fagfelt som kreves for å drifte en beredskapsorganisasjon. Alle nivå i organisasjonen trenes, dimensjoneres og kvalitetssikres gjennom øvelser og dynamiske treningsprogram målt opp mot det til enhver tid gjeldende risikobildet i virksomheten.

Målet er å bistå kunden med å bygge egen beredskap gjennom en proaktiv tilnærming. Alle ansatte i Total Safety har bakgrunn fra operative tjenester. Selskapet har kompetanse innen krisehåndtering, beredskapshåndtering, risikostyring og HMS arbeid.

Se mer informasjon på totalsafety.no.
Annonse
Ads banner