AAK
AAK, HMS, Kontrakter Leif Røv

Fallende gjenstander i Statoil

Utvidelse av rammeavtale.

AAK AS inngikk en rammeavtale med Statoil februar 2013 gjeldende tjenester innen forebygging av fallende gjenstander for perioden 2013 til 2017 med opsjon på ytterligere forlengelse. Denne kontrakten er nå blitt utvidet for å ivareta mer komplekse tjenester innen sikring av potensielle fallende gjenstander. I tillegg har Statoil gjort et strategisk valg med å tildele denne avtalen til AAK AS som eneste aktør.

AAK AS skal fortsatt levere tjenester innen fallende gjenstands inspeksjoner, fallende gjenstands survey samt opplæring av Statoils personell innen inspeksjons- og observasjonsteknikk.

Utvidelsen av rammeavtalen er resultat av et ønske om et utvidet tjenesteperspektiv, som reflekterer mer komplekse tjenester i tillegg til den enkleste formen for sikring av gjenstander med fallende potensial, med elektrikere, mekanikere, sveisere, riggere og generell ingeniørstøtte.

Tjenestene fra AAK AS vil i hovedsak bli levert til Statoils offshoreinstallasjoner og landanlegg, men rammeavtalen er også tilpasset for å imøtekomme Statoils internasjonale behov for disse tjenestene. Avtaleperioden gjelder ut 2017 med opsjoner med forlengelser.

Dette er en meget viktig kontrakt for oss. AAK har arbeidet i med dette fagfeltet over meget lang tid og har opparbeidet gode systemer samt solid basiskompetanse i organisasjonen innen alle faser av dette arbeidet.

Vi er stolte over å bli valgt igjen og av utvidelsen av rammeavtalen – til en såpass erfaringsbasert og krevende oppgave. Vi gleder oss til å ta fatt, sier Torgeir Nærø, administrerende direktør i AAK AS.

Stikkord: , , ,

Denne artikkelen er skrevet av AAK Energy Services som er kunde av enerWE AS

AAK Energy Services

AAK Energy Services leverer kunnskaps- og teknologibaserte tjenester for krevende miljøer. Høyt eller lavt – AAK Energy Services har kompetansen og løsningen på de mest krevende utfordringene! Fleksibiliteten i konsernet gjør at vi kan levere både høyt spesialiserte tjenester og større totalentrepriser. AAK Energy Services har bred erfaring og høyt kvalifiserte medarbeidere som gjør oss i stand til å sette sammen flerfaglige team med effektive metoder, utstyr og verktøy tilpasset det aktuelle oppdrag og kundens behov.
Annonse
Ads banner