bilde bght
HMS, LRA Svein Olav Høysæther

Langset tar elektrokompetanse til nye høyder

Åpner opp for nye muligheter for elektrikere.

I løpet av 2015 har Langset Rope Access kurset 30 elektrikere i tilkomstteknikk (TT) i kurssenteret i Indre Arna utenfor Bergen, og i 2016 satser de på å kurse enda flere.

Kursingen er er et samarbeid med Langset Energy AS, som er Langset AS sitt selskap innen elektrotjenester. Langset Energy er lokalisert i Tønsberg med 70 ansatte og godt etablert som leverandør til olje- og gassindustrien som spesialiserer seg på elektro- og automasjonssystemer.

Økende etterspørsel

Områdene onshore og offshore-tjenester inkluderer: Prosjektstyring, ingeniørtjenester, installasjon og ledelse av elektro og instrumenteringsarbeider. Alle innehar aktuelle og relevante sertifiseringer i henhold til industri, offshore og offentlige standarder.

– Vi så tidlig i 2014 et behov for elektrokompetanse innen arbeid i tau. Den var ikke så stor da, men etterspørselen har økt og vi har sammen med Langset Energy rukket å bli 30 sertifiserte elektrikere innen tilkomstteknikk. Våre kunder er begynt å se den besparelsen og effektiviteten det er ved bruk av tilkomstteknikk, sier administrerende direktør i LRA, Svein Olav Høysæther.

Ledende aktør i bransjen

Langset Energy & Langset Rope Access er nå en ledende aktør i bransjen innen TT elektro med 40 sertifiserte elektrooperatører. De skal ta med seg de beste fra to selskap, og sammen kan de nå tilby effektiviserte løsninger for kundene, med god økonomi som vil være helt avgjørende for å lykkes i markedet framover.

Stikkord: , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Langset Rope Access som er kunde av enerWE AS

Langset Rope Access

Langset Rope Access (LRA) setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden. Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..
Annonse
Ads banner