Langset tar elektrokompetanse til nye høyder

Åpner opp for nye muligheter for elektrikere. I løpet av 2015 har Langset Rope Access kurset 30 elektrikere i tilkomstteknikk (TT) i kurssenteret i Indre Arna utenfor Bergen, og i 2016 satser de på å kurse enda flere. Kursingen er er et samarbeid med Langset Energy AS, som er Langset AS sitt selskap innen elektrotjenester. Langset Energy … Continued

Åpner opp for nye muligheter for elektrikere.

I løpet av 2015 har Langset Rope Access kurset 30 elektrikere i tilkomstteknikk (TT) i kurssenteret i Indre Arna utenfor Bergen, og i 2016 satser de på å kurse enda flere.

Kursingen er er et samarbeid med Langset Energy AS, som er Langset AS sitt selskap innen elektrotjenester. Langset Energy er lokalisert i Tønsberg med 70 ansatte og godt etablert som leverandør til olje- og gassindustrien som spesialiserer seg på elektro- og automasjonssystemer.

Økende etterspørsel

Områdene onshore og offshore-tjenester inkluderer: Prosjektstyring, ingeniørtjenester, installasjon og ledelse av elektro og instrumenteringsarbeider. Alle innehar aktuelle og relevante sertifiseringer i henhold til industri, offshore og offentlige standarder.

– Vi så tidlig i 2014 et behov for elektrokompetanse innen arbeid i tau. Den var ikke så stor da, men etterspørselen har økt og vi har sammen med Langset Energy rukket å bli 30 sertifiserte elektrikere innen tilkomstteknikk. Våre kunder er begynt å se den besparelsen og effektiviteten det er ved bruk av tilkomstteknikk, sier administrerende direktør i LRA, Svein Olav Høysæther.

Ledende aktør i bransjen

Langset Energy & Langset Rope Access er nå en ledende aktør i bransjen innen TT elektro med 40 sertifiserte elektrooperatører. De skal ta med seg de beste fra to selskap, og sammen kan de nå tilby effektiviserte løsninger for kundene, med god økonomi som vil være helt avgjørende for å lykkes i markedet framover.