Bilde av Marianne Hove
HMS, Økonomi og Finans TEAM Nordmarka AS

Ekspert på IT Risk & Assurance

Ser frem til konferansen neste uke.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres i Stavanger den 21. og 22. oktober. Tradisjon tro, så intervjuer vi deltakere i forkant av konferansen for å bidra til nettverksbygging på tvers av selskapene.

I dette korte intervjuet kan du bli kjent med Marianne Hove, Senior Associate, IT Risk and Assurance i EY.

​Hvor jobber du, og hva er din arbeidsoppgave?

Jeg jobber som konsulent i EY. Arbeidsoppgavene mine omhandler informasjonssikkerhet både på et strategisk og teknisk nivå.

De mer strategiske prosjektene inkluderer oppgaver som for eksempel risiko- og sårbarhetsanalyser eller etablering og implementering av styringssystemer for informasjonssikkerhet.

I de mer tekniske prosjektene gjør jeg sikkerhetstester av webapplikasjoner og nettverk.

Hva liker du å gjøre på fritiden, når du ikke er på jobb?

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å trene i form av løping eller yoga, og så er jeg en ivrig hobbybaker (noe mine kolleger nyter godt av innimellom i form av tilfeldige kaker på kontoret) og matbloggleser.

Hva er din forventning til Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse?

Jeg gleder meg veldig til å høre mer om hva som rører seg i bransjen i form av flere spennende foredrag, og ikke minst til å møte mange nye, spennende mennesker.

Du treffer Marianne og mange andre på Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka og enerWE.no. Deltek Nordic er konferansens hovedsponsor.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner