Bilde fra mingling

Dette forventer deltakerne

Høydekonferansen samler flere bransjer. Den 1. og 2. april møtes flere ulike bransjer på Høydekonferansen for å dele erfaringer med sikkert arbeid i høyden. I tillegg til nasjonale aktører, er også aktører fra Tyskland invitert for å dele erfaringer på tvers av landegrenser. I forkant av Høydekonferansen har vi intervjuet flere av de påmeldte deltakerne, … Continued

Høydekonferansen samler flere bransjer.

Den 1. og 2. april møtes flere ulike bransjer på Høydekonferansen for å dele erfaringer med sikkert arbeid i høyden. I tillegg til nasjonale aktører, er også aktører fra Tyskland invitert for å dele erfaringer på tvers av landegrenser.

I forkant av Høydekonferansen har vi intervjuet flere av de påmeldte deltakerne, og her er deres forventninger til arrangmentet.

Jeg håper på gode erfaringsoverføringer fra andre selskap, samt gode presentasjoner, sier Egil Bokn, Sr. Safety Advisor Operations, Talisman Energy Norge.

Jeg ønsker å se hva som rører seg blant de forskjellige selskapene, og hvor langt bransjen har kommet for å bli enda bedre i å jobbe sikkert og måten de deler dette med andre, sier Geir Hendum, Rig HSE Coordinator i Det norske.

Jeg ser frem til å møte mange spennende mennesker, høre på gode innlegg, utveksle erfaringer og ikke minst diskutere utfordringer i denne bransjen, sier Lars Rodvelt, Salgssjef CAN AS.

Min forventning til Høydekonferansen er at alle som har en interesse rundt arbeid i høyden kan bruke dette forumet til å orientere seg i villnisset Arbeid i Høyden.

Klarer vi å øke kompetansen der ute, samt ha gode diskusjoner, tror jeg at jeg kan si at mine forventninger er tilfredsstilt. Jeg forventer rett og slett faglig påfyll, sier Tore Rønstad, Fagleder i SOFT.

Jeg forventer å få faglig påfyll, erfaringsutveksling og nye relasjoner, sier Eirik Stegarud, Eventbyrået Arrcom AS.

Høydekonferansen er et initiativ fra AAK. Konferansen arrangeres av TEAM Nordmarka AS. Bildet i toppen av artikkelen er fra Energy Communication Conference.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.