HMS, Total Safety Rune Aadnøy Foto: Laerdal Medical på Youtube

Fokus på hjerte- og lungeredning

Se video.

Stavanger Sentrum AS er initiativtaker til et ambisiøst prosjekt som skal bidra til å redde liv. Prosjektet skal bidra til å sette fokus på tryggheten til de som jobber i sentrum og til de som besøker oss.

Vi ønsker å vise at vi bryr oss om hverandre og at vi bryr oss om våre gjester, forteller Vibecke Alvestad i Total Safety.

Forrige uke var Total Safety og mange andre selskap samlet i sentrum av Stavanger for å sette fokus på hjertestart.

Hovedfokus i dette prosjektet er å øke tetthet av hjertestartere og få opp kunnskap rundt HLR og bruk av hjertestarter, forteller Vibecke Alvestad.

I tillegg holdt vi gratis opplæring i hjerte- og lungeredning.

Videoen øverst i artikkelen er hentet fra Laerdel Medical sin Youtube-kanal.

Denne artikkelen er skrevet av Total Safety AS som er kunde av enerWE AS

Total Safety AS

Total Safety er et selskap innen krise- og beredskapshåndtering og leverer tjenester til alle nivåer i beredskapsorganisasjonen. Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Selskapet besitter kompetanse innen fagfelt som kreves for å drifte en beredskapsorganisasjon. Alle nivå i organisasjonen trenes, dimensjoneres og kvalitetssikres gjennom øvelser og dynamiske treningsprogram målt opp mot det til enhver tid gjeldende risikobildet i virksomheten.

Målet er å bistå kunden med å bygge egen beredskap gjennom en proaktiv tilnærming. Alle ansatte i Total Safety har bakgrunn fra operative tjenester. Selskapet har kompetanse innen krisehåndtering, beredskapshåndtering, risikostyring og HMS arbeid.

Se mer informasjon på totalsafety.no.
Annonse
Ads banner