Ble gründer for å redde liv

Kollega falt over bord om natten. Kim Aasland har bakgrunn fra Sjøforsvaret og fartstid fra Kystvakten i Barentshavet under krevende værforhold. Han har personlig erfaring med havet og opplevd flere ulykker på sjøen. En gang holdt det på å gå virkelig galt. Det var da han kom på idéen om å starte opp Marine Safety. … Continued

Kollega falt over bord om natten.

Kim Aasland har bakgrunn fra Sjøforsvaret og fartstid fra Kystvakten i Barentshavet under krevende værforhold. Han har personlig erfaring med havet og opplevd flere ulykker på sjøen.

En gang holdt det på å gå virkelig galt. Det var da han kom på idéen om å starte opp Marine Safety.

En kollega falt i sjøen midt på natten uten redningsvest eller lys. Det var kaldt i vannet og personen var forslått etter fallet.

For hvert sekund som gikk, ble vi mer og mer bekymret for utfallet. Vi fant henne i kjølevannet noen hundre meter bak skipet etter flere minutter, forteller Kim.

For å finne igjen et menneske som faller i sjøen, trenger vi automatisk varsling og sporing på personen. Dette har vi løst ved å ha en integrert AIS SART PLB i redningsvestene vi tilbyr.

Marine Safetys visjon er å bedre sikkerheten for sjøfolk. Det skal de gjøre ved å tilby personlig sikkerhetsutstyr av høy kvalitet fra tyske produsenter.

Kombinert med god trening og opplæring skal dette gi bedre sikkerhet for sjøfolk.

High quality is your safety, avslutter gründeren.

Videoen øverset i artikkelen viser intervju med Kim Aasland.