Langset
HMS, LRA Svein Olav Høysæther

Avtale i Nord

LRA AS og Hammerfest industriservice AS med ny avtale.

Langset Rope Access AS har inngått avtale med Hammerfest Industriservice (HIS) om salg av utstyr for arbeid i høyden.

Nå tilbyr de også utstyr for sikkert arbeid i høyden

Med hovedkontor på Fuglenes i Hammerfest siden 1947, har HIS en lang tradisjon for godt håndverk innenfor mekanisk industri on/offshore.  

Hammerfest Industriservice har vært en god samarbeidspartner for oss i lengre tid. Nå samarbeider vi også om å kunne tilby brukervennlig og sikkert utstyr for arbeid i høyden, sier Adm.Dir i LRA Svein Olav Høysæther.

Ny industributikk

Administrerende Direktør i HIS, Bengt Holmgren er veldig fornøyd med å ha utvidet sitt tilbud i Hammerfest.

Vi har nettopp etablert en industributikk der vi har inngått avtaler med flere sentrale kvalitetsleverandører. Her leverer blant annet GS Hydro hydraulikk, fittings og rør.

HIS har i tillegg kommisjonslager for flere leverandører; MOTEK av kvalitetsverktøy som Hilti og Bostich samt et bredt spekter av festemateriell, Jotun industrimaling, Yara Praxair industrigasser og nå Langset Rope Access for utstyr til arbeid i høyden

Det at vi nå kan utvide med kvalitetsutstyr innen arbeid i høyden er viktig, vi skal være en totalleverandør av tjenester inn mot Olje og Gass her i Hammerfest, og da må vi også ha på plass produkter innen arbeid i høyden.

I tillegg til at HIS nå tilbyr utstyr for arbeid i høyden har de også fått på plass et kurssenter med flere kurs innen arbeid i høyden. Kursene kjøres på forespørsler fra kunder i samarbeid med LRA.

Vi tilbyr blant annet fallsikring, traverskran, observasjonsteknikk og truck kurs, avslutter Holmgren.

Stikkord: , , , ,

Denne artikkelen er skrevet av Langset Rope Access som er kunde av enerWE AS

Langset Rope Access

Langset Rope Access (LRA) setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden. Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..