Langset
HMS, LRA Svein Olav Høysæther Foto: Langset

Arbeid i høyden

LRA tilbyr nytt og innovativt utstyr.

Steinar Hansen er ansatt som kunderådgiver innen utstyr for arbeid i høyden hos Langset Rope Access (LRA).

Med ny nettside for kurs og utstyr for arbeid i høyden samt produktutstilling på kurssenteret, vil vi klare å nå brukergruppene sier Steinar Hansen.

Selskapet har jobbet lenge med å finne leverandører som har noe nytt med seg, ikke bare en ny fallsikringssele eller en ny fangline, men noe som tilfører bedre løsninger for arbeid i høyden.

Senteret i Bergen tilbyr nå alle deltagere på kurs en demo på det som vi mener er noe av det beste høydesikringsutstyret på markedet, forteller Hansen.

Svein Olav Høysæther som er Administrerende direktør i Langset Rope Access er full av lovord.

Dette er en milepæl for oss. Vi ønsker å tilføre nye løsninger og utstyr som vi mener gjør hverdagen til tilkomstteknikere og operatører som bruker fallsikring både sikrere og enklere.

Vi representerer nå flere leverandører som har imponert oss med sine enkle og innovative produkter, sier Svein Olav Høysæther.

Stikkord:

Denne artikkelen er skrevet av Langset Rope Access som er kunde av enerWE AS

Langset Rope Access

Langset Rope Access (LRA) setter standarden innen arbeid og opplæring i høyden og leverer spesialtjenester innen tilkomstteknikk, kurs, containerløsninger og sikringsutstyr for arbeid i høyden. Etterspørselen etter kvalitet i tjenester, kurs og høydesikringsutstyr har økt betydelig de siste årene. Her ønsker LRA å bidra enda mer fremover med blant annet lansering av innovativt nytt utstyr. Ved vårt hovedsenter i Bergen  tilbyr vi nå et bredt utvalg innen kurs for både våre egne operatører og kunder. Vi har i vårt søk etter gode og innovative produkter funnet og testet mange løsninger. Vi tilbyr produkter vi mener er noe av det beste på markedet  tilpasset  bygg og anlegg, olje og energi industrien, tilkomstteknikk og redningstjenesten samt maritim sikkerhet..
Annonse
Ads banner