Arbeid i høyden

Hvor langt har bransjen kommet? Høydekonferansen er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 1. og 2. april. Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne. Vi har intervjuet Geir … Continued

Hvor langt har bransjen kommet?

Høydekonferansen er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 1. og 2. april.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Geir Hendum, Rig HSE Coordinator i Det Norske. Han påmeldt Høydekonferansen 2014.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

Jeg følger opp innleid rigg på HMS og vedlikehold og koordinerer tilsyn mellom forskjellige oljeselskap som leier riggen for enkeltbrønner.

I tillegg utfører jeg tilsyn selv og har også granskinger av hendelser.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg driver med slektsforskning og er medlem av DIS Norge, Rogaland Historielag og styremedlem av Riska historie og museumslag.

Hva er din forventning til Høydekonferansen?

Jeg ønsker å se hva som rører seg blant de forskjellige selskapene, og hvor langt bransjen har kommet for å bli enda bedre i å jobbe sikkert og måten de deler dette med andre.

Du møter Geir og mange andre på Høydekonferansen i Stavanger den 1. og 2. april.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.