HMS, Internasjonalt Redaksjonen Foto: enerWE

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /media/files/sites/spenstigweb.no/production/releases/20160504004023/web/app/themes/enerwe/templates/meta-entry.php on line 84

3 råd om ebola

Det er en komplisert prosess å hente folk hjem.

International SOS er verdensledende innenfor medisinsk assistanse og håndtering av risiko for virksomheter med et globalt engasjement.

I forbindelse med ebola-epidemien har selskapet åpnet en microsite som inneholder oppdateringer om ebola-utbruddet, nyheter, råd og veiledninger, samt materiell som bedrifter kan bruke i planleggingen og informasjonsarbeidet. I tillegg har de lansert en app for smarttelefoner som gir informasjon til ansatte.

Tore Njå er Business Development Manager Norway i International SOS.

Afrika er enormt stort, undertreker Njå. Det er ikke risiko for ebola hvis du reiser til Sør-Afrika, Tanzania og liknende. Utfordringen er at de andre landene er redd for utbrudd, og derfor er det omfattende screeningen på flyplasser, prosjektområder og liknende.

I videointervjuet øverst i artikkelen gir Tore Njå tre råd til selskap som har operasjoner i Afrika med tanke på ebola.


Notice: Uninitialized string offset: 0 in /media/files/sites/spenstigweb.no/production/releases/20160504004023/web/wp/wp-includes/query.php on line 3920
Annonse
Ads banner