1 kursregistrering i minuttet

Møt selskapet på utstillerstand på NOC. I dag benytter nesten 600 selskaper Trainingportal for booking av både praktisk trening, klasseromskurs og e-læringskurs. Daglig er det over 3000 innlogginger på systemet og det startes i snitt ett kurs per minutt døgnet igjennom. Trainingportal har blitt et selskapskritisk system for mange av våre kunder, sier salgs- og … Continued

Møt selskapet på utstillerstand på NOC.

I dag benytter nesten 600 selskaper Trainingportal for booking av både praktisk trening, klasseromskurs og e-læringskurs.

Daglig er det over 3000 innlogginger på systemet og det startes i snitt ett kurs per minutt døgnet igjennom.

Trainingportal har blitt et selskapskritisk system for mange av våre kunder, sier salgs- og markedsdirektør Trude Bergum Stanger. På veggen bak henne henger en live telling av antall pålogginger og kursregistreringer.

Det er motiverende å få denne visuelle påminnelsen om hvor mange som bruker systemet vårt. Samtidig gjør det oss ydmyke når det gjelder å sikre oppetid og en god opplevelse av systemet.

Siden 2004 har mer enn 1.2 millioner kursregisteringer blitt gjennomført på Trainingportal.

Med aktiviteten vi ser i dag vil vi passere 2 millioner i løpet av 2014. Vi satser kontinuerlig på å tilby stadige flere relevante kurs for industrien. Bare på den siste måneden har vi lansert 32 nye kurs på portalen. Vi er jevnlig i kontakt med mulige kurstilbydere, slik at vi kan møte enda flere av våre kunders kompetansekrav.

Og mens vi har sittet her og pratet har 10 personer startet et kurs fra Trainingportal.

Denne uken deltar vi med utstillerstand på The Norwegian Operators Conference (NOC). Kom gjerne innom for en prat om kostnadseffektiv kompetansestyring, avslutter Bergum Stanger.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør for enerWE har eierinteresser i Mintra Trainingportal.